20 Gram Platinum Kopen

20 gram platinum kopen is niet alleen voor een professionele belegger. Ook particulieren kunnen een baar van dit gewicht kopen. Zelfs voor beginners op de beleggingsmarkt biedt 20 gram platinum kopen potentieel. Zowel op de korte als de lange termijn. Platinum is en blijft immers een bijzonder uniek en zeldzaam edelmetaal dat momenteel populair is. In de industrie, voor consumentenelektronica en als sieraad. Bovendien is de verwachting dat de vraag naar het edelmetaal de komende jaren stijgt. Dat betekent dat 20 gram platinum kopen u net als de beroepsmatige beleggers aantrekkelijke winsten kan opleveren.

Voordat u 20 gram platinum koopt, is het wellicht prettig wat meer over het edelmetaal te weten. Op deze website vindt u daar boeiende informatie over. Echter, hieronder kunt u alvast in een notendop nalezen waarom bijvoorbeeld 20 gram platinum kopen interessant is. In welke vorm – fysiek of ‘in een kluis’ – en welke kansen het zilverwitte edelmetaal u zoal biedt.

Wanneer u plannen heeft 20 gram platinum te kopen, is het goed enkele opmerkelijke eigenschappen van het edelmetaal te kennen. Zo herkent u het edelmetaal aan de zilverwitte kleur én het is uitermate schaars; er zijn slechts vijf vindplekken wereldwijd. Voorts is het oersterk waardoor het nauwelijks slijt of beschadigt. Ook in aanraking met lucht roest het niet en het smelt pas bij 1772 graden Celsius. Het kookpunt ligt zelfs bij 3800 graden Celsius. Dankzij deze kwaliteiten is het een geliefde grondstof voor industriële toepassingen. En omdat het bovendien geen allergische huidreacties geeft, passen sieradenontwerpers en horlogemakers het graag toe. Als u platinum wilt kopen, is dit handige informatie om over te beschikken.

20 gram platinum kopen is een eveneens een mooie investering, omdat het een veelgebruikte grondstof is in onder andere de auto-industrie. En die vraag zal zeker toenemen. Door de explosieve groei van autoverkopen in Aziatische landen. Als grondstof in autokatalysatoren zorgt het ervoor dat de CO2-uitstoot vermindert en draagt bij aan een reductie van het broeikaseffect.

Vervolgens is 20 gram platinum kopen ook vanwege de stijgende vraag in de medische industrie aanlokkelijk. Hier kent het diverse toepassingsmogelijkheden. Voor chirurgische instrumenten, bij kankerbehandelingen, in gehoorapparaten en pacemakers. En ook in de industrie die consumentenelektronica produceert, is steeds meer behoefte aan platinum. Voor pc’s, gsm’s en LCD-schermen. Dat alles bij elkaar maakt dat 20 gram platinum kopen zeker potentie heeft.

Het moment om 20 gram platinum te kopen, is het meest lucratief als de economie in een depressie zit. En het is hoofdzakelijk de industrie die de vraag naar platinum beïnvloedt. Tijdens een economisch dal bevindt de productie zich op een dieptepunt, omdat er een geringe vraag is. Zodra de economie aantrekt, stijgt de industriële vraag naar platinum en dat vertaalt zich in een snelstijgende koers. Doorgaans zakt de goudprijs dan en is het niet vreemd als de prijs van platinum zich verdubbeld ten opzicht van de goudkoers. Zoals u kunt lezen biedt 20 gram platinum kopen u uitstekende kansen. Zeker als u op het juiste moment instapt. Wilt u snel winst maken? Dan is verkopen op het hoogtepunt van de economie het moment om een mooie winst te pakken.

U kunt fysiek 20 gram platinum kopen via diverse handelaren en zowel offline als via internet. Koopt u rechtstreeks platinum dan kunt u het direct meenemen en online wordt de verzending inclusief verzekering verzorgd. Via bijvoorbeeld TNT Post of zelfs een privé koerier. Besluit u fysiek platinum in huis te halen, zorg dan voor een veilige opslagfaciliteit. Dat is wel zo geruststellend. Diverse gerenommeerde beveiligingsspecialisten kunnen u daarbij van dienst zijn. Van advies tot installatie.

20 gram platinum ‘in een kluis’ kopen betekent dat u investeert in het edelmetaal, maar dit niet in handen krijgt. Het wordt voor u op een goed beveiligde plek bewaard. Via bijvoorbeeld GoldMoney kunt u op deze manier platinum kopen. Wat de status van uw belegging is, kunt u eenvoudig online volgen. Overigens betaalt u voor de opslag en bijkomende verzekering een vergoeding. Realiseer u ook dat 20 gram platinum kopen kosten met zich meebrengt. U moet de handelaar een kleine commissie betalen over uw aankoop en ook bij verkoop.

Heeft u eenmaal de smaak van beleggen te pakken? Dan kunt u naast het kopen van 20 gram platinum natuurlijk ook andere maten baren kopen. Van 1 troy ounce of meer. Of bijvoorbeeld platinum munten. Door 20 gram platinum te kopen heeft u in elk geval een solide metaal in uw bezit waarmee u mooie rendementen kun realiseren.