Betalen

Het schaarse edelmetaal platinum kopen kan zeker een aantrekkelijk belegging zijn als u uw kapitaal veilig wilt stellen of een mooi extraatje voor over enige tijd wilt hebben. Voor uzelf of voor uw familie als nalatenschap bijvoorbeeld. Zeker in tijden van economische tegenspoed is het voordelig om het zilverwitte metaal te kopen. De productie staat dan op een laag pitje door de geringe vraag en dat beïnvloedt de prijs. Die is dan stukken lager dan wanneer de economie floreert. Via deze website bieden wij u de gelegenheid online fysiek platinum te kopen met als doel een goed rendement op uw investering in de toekomst. Het spreekt daarbij voor zich dat wij u de mogelijkheid bieden op diverse manieren te betalen. Immers, u besteedt uw spaargeld of eventueel kapitaal en wilt dat dat op een veilige en betrouwbare wijze gebeurt. Wij bieden u daarom diverse betalingsmoeilijkheden. Hierbij kiest u de wijze die u het beste en meest veilige gevoel geeft. Dat is wel zo aantrekkelijk als u investeert in het bijzondere edelmetaal.

Allereerst kunt u bij ons afreken met iDeal. Deze betaalmethode is door de Nederlandse banken ontwikkeld, zodat u via uw eigen bank online veilig betalingen kunt doen. Het fijne eraan is dat u dus geen extra gegevens hoeft te verstrekken, zoals bij betalingen met een creditcard het geval is. Ook hoeft u zich niet eerst te registreren of een account aan te maken. Alles gaat via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. De verstrekte gegevens kunnen dus niet in handen van derden komen. Als u een betaling via iDeal doet, heeft u direct zicht op wat er gebeurt. De betaling wordt afgeschreven en verwerkt. Dit gebeurt volgens de voorwaarden van uw eigen bank. Dat voelt wel zo veilig en is bovendien zeer vertrouwd. Wij krijgen pas nadat de betaling door uw bank is geaccordeerd de informatie die betrekking heeft op uw bestelling. Dus welke hoeveelheden u wenst te kopen en waar het moet worden afgeleverd. De informatie die wij ontvangen, behandelen wij natuurlijk met de grootste zorgvuldigheid.

Behalve betalen met iDeal, is het ook mogelijk uw platinum aankopen bij ons contant af te rekenen. Op die manier houdt u natuurlijk de volledige regie over het koopproces. Zoals het ook bij andere aankopen gaat die u cash betaalt. U hoeft dan niet online bij uw bank in te loggen en dergelijke. Dat kan voor u heel veilig en prettig voelen. Dus vandaar dat wij die optie ook zeker aan onze klanten aanbieden. Aantrekkelijk is bovendien dat u na betaling uw platinum direct mee kunt nemen. Naar huis om op een veilige plek te bewaren of naar een bank of andere instelling die zorgt voor een beveiligde en professionele opslag van uw bijzondere edelmetaal.

Een derde manier waarop u uw online aankoop kunt betalen, is via degene die het pakketje bij u bezorgt. U rekent dan aan de deur met de bezorger de openstaande rekening af. Het fijne aan deze betalingsmethode is dat u zich ervan kunt verzekeren of uw bestelling klopt en/of het in goede orde bij u wordt afgeleverd. U krijgt bij deze betaalmethode dus direct het platinum in handen. Daarna is het overigens wel zaak het veilig op te bergen. U kunt dat thuis in een kleine safe doen of het uitbesteden aan een professioneel bedrijf dat onder andere de opslag van waardevolle producten verzorgt. Houd er hierbij wel rekening mee dat u voor een dergelijke opslag een bepaalde vergoeding per maand, kwartaal, half jaar of jaar moet betalen. Aan de andere kant kunt u er wel op rekenen dat uw platinum in betrouwbare handen is. U hoeft zich daar dan geen verdere zorgen over te maken. En dat is natuurlijk ook een hele geruststellende gedachte.

Overigens vinden wij het als online verkoper heel normaal dat wij zorgen voor een optimale service. Onderdeel daarvan is dat wij ook de verzending van uw aankopen op ons nemen. Natuurlijk op een betrouwbare en discrete manier en met gerenommeerde marktspelers. Zo verzenden wij pakketten onder andere samen met een van Nederlandse grootste bedrijven als het gaat om pakketservice, namelijk TNT Post. Indien gewenst kunt u uw bestelling zelfs verzekerd laten versturen. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de bezorging, dan is uw aankoop in elk geval gedekt en bent u uw geld niet kwijt. Daarnaast is bezorging van uw platinum eveneens mogelijk via een algemene koeriersdienst, inclusief verzekering als u dat wenst. Wilt u liever een privé koerier? Dan behoort dat ook tevens tot de mogelijkheden. Zeker als u grotere hoeveelheden platinum online bestelt, kan dat een zeer veilig gevoel geven. Uw bestelling wordt op het adres en tijdstip dat u het beste uitkomt bezorgd. En natuurlijk gebeurt deze vorm van vervoer uiterst discreet en zorgvuldig. Daar kunt u met een gerust hart van op aan. Ook kunt u uw platinum bij ons persoonlijk komen afhalen. U bepaalt dan zelf de manier waarop u het vervoert, naar huis of bijvoorbeeld een bank. Meer informatie over de manier waarop wij de verzending van bestellingen afhandelen, kunt u bovenaan deze pagina onder de link Verzenden lezen.

Wilt u nadere informatie over wie wij zijn en wat wij zoal bieden? Dan kunt u onder het kopje Wie zijn wij bovenaan deze pagina diverse gegevens vinden over onze activiteiten. Onder andere wat wij doen, waarom plus ook wat wij zoal bieden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u meer wilt weten over platinum in het algemeen? Of welke platinum producten u allemaal kunt kopen of wanneer het meest geschikte moment is om in platinum te stappen. Onder de diverse kopjes bovenaan de pagina vindt u zeer uitgebreide en lezenswaardige informatie over alles wat met platinum te maken heeft. Van de ontdekking van het uiterst zeldzame edelmetaal tot de eigenschappen en de toepassingen. En heeft u nog een vraag over het fraaie edelmetaal? Schroom dan niet en stel uw vraag via het contactformulier op deze website. U kunt ons via het kopje Contact bovenaan de pagina heel eenvoudig bereiken.