Contact

Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan platinumkopen.nl, dé website over een edelmetaal dat aan populariteit blijft winnen en dientengevolge een bijzonder interessante investering vormt. Alle informatie op deze website is zo volledig mogelijk en met zorg samengesteld. Op de pagina Platinum Kopen Vragen vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het edelmetaal platinum. Neemt u hier eerst eens een kijkje, want wellicht staat uw vraag hier al tussen.

Mocht u desondanks geen antwoord op uw vraag vinden, dan kunt u uiteraard contact met ons team opnemen. Ook zijn tips of voorstellen voor commerciële samenwerking van harte welkom. Gebruikt u hiervoor het onderstaande formulier. Als wij uw vraag interessant vinden voor andere bezoekers aan deze website, dan zullen wij deze toevoegen aan de pagina met de veelgestelde vragen.

Specifieke vragen over adverteren kunt u ook aan ons stellen. Wij hanteren hiervoor wel enige vuistregels. Zo dienen uw advertentie en uw product wel een meerwaarde aan deze website en onze vele bezoekers te leveren. Twijfelt u hierover of wenst u met één van ons overleg te voeren, dan horen wij graag van u. Ook hiervoor kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vraag natuurlijk zo snel mogelijk!