Verzenden

Platinum kopen is een uitstekend manier om uw kapitaal veilig te stellen, maar zeker ook geschikt als aanlokkelijk spaarpotje voor later. Via onze website bieden wij u naast uitgebreide algemene informatie over platinum kopen ook de gelegenheid het zilverwitte edelmetaal te kopen. Het spreekt voor zich dat wij de verzending van uw aankopen op een veilige en professionele wijze verzorgen. Of u nu een kleine of grote hoeveelheid van het schaarse edelmetaal bij ons aanschaft. Dat is wel zo aangenaam, want u hoeft dan niet zelf de deur uit om uw platinum aankopen op te halen. Indien gewenst bieden wij u eveneens de gelegenheid uw aankopen verzekerd te verzenden. Zo weet u zeker dat uw waardevolle producten in goede handen zijn en u deze veilig ontvangt.

Op onze website platinumkopen.nl kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment producten. Van kleine hoeveelheden fysiek platinum tot grote aantallen ervan. Dus ons aanbod is zowel voor professionele investeerders als ook particulieren geschikt. Overigens is online uw platinum producten uitkiezen wel zo aangenaam. Immers, u kunt alle tijd nemen om het aanbod te bekijken, eventueel aanvullende informatie opzoeken op deze site en uw bestelling plaatsen wanneer het u goed uitkomt; zeven dagen per week 24 uur per dag.

En als u via ons platinum producten koopt, kunt u vanzelfsprekend zeer veilig online betalen via uw eigen bank met iDeal. Dat is wel zo vertrouwd. U hoeft niet bang te zijn dat vertrouwelijke gegevens naar buiten komen, omdat uw bank de betaling afhandelt volgens de eigen voorwaarden. Deze zijn dus in uitstekende handen. Wij ontvangen enkel en alleen de informatie die noodzakelijk is, zoals de gewenste hoeveelheid platinum en aan wie wij moeten leveren. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot contante betaling. U betaalt dan wanneer u uw bestelling bij ons komt ophalen. Een andere en veilige betalingsmethode is dat u bij de bezorger van het pakket uw aankoop voldoet. Dat kan om diverse redenen zeer prettig zijn. Het geeft u namelijk tevens de geledenheid te controleren of uw bestelling in goede staat verkeerd en of het pakketje de juiste inhoud bevat. Wilt u meer weten over online platinum kopen op deze site? Of heeft u behoefte aan het nalezen van de tekst over de betalingsmethoden? Klik bovenaan deze pagina op een van de knoppen voor uitgebreide informatie over het onderwerp waar u meer informatie over wilt hebben.

Als u online platinum koopt, wilt u dat vanzelfsprekend graag in goede orde en zo discreet mogelijk ontvangen. Een betrouwbare partner waarmee wij al lange tijd samenwerken voor het verzenden van onze bestellingen is TNT Post. Een van de grootste pakketbezorgers in Nederland. Wanneer u online bij ons platinum producten koopt, bieden wij u dus de optie uw aankoop met TNT Post te laten verzenden. Ook kunt u aangeven of gebruik wenst te maken van verzekerde verzending van uw aankoop. Erg aantrekkelijk en veilig wanneer u voor grote bedragen platinum bestelt. Zo beschermt u uw aankoop tegen bijvoorbeeld verlies en diefstal. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel. Uw bestelling behoudt zo dus z’n waarde, zelfs wanneer u het pakket onverhoopt niet mocht ontvangen. Natuurlijk doet TNT Post er alles aan om uw bestelling binnen korte tijd, veilig en in goede staat bij u af te leveren. Bovendien kunt u dankzij ‘Track&Trace’ de status van uw bestelling continu online volgen. Zo weet u steeds waar uw pakketje is en ook wanneer het bij u thuis wordt afgeleverd.

Naast het verzenden van bestellingen via TNT Post bieden wij u ook de optie om uw pakket door een algemene koeriersdienst te laten bezorgen. Samen met andere pakketjes wordt uw pakket dan vervoerd. Ook hierbij kunt u ervoor kiezen uw bestelling te verzekeren tegen diefstal en verlies. Het is zelfs niet ongebruikelijk uw pakketje bij de koerier te betalen als u dat nog niet heeft gedaan. Al naar gelang uw wensen. Het spreekt voor zich dat ook bij deze verzendingsmethode veiligheid en betrouwbaarheid in acht worden genomen. Wij willen natuurlijk dat u uw aankoop in perfecte staat en binnen korte tijd ontvangt. U kunt er dan ook van op aan dat wij hiervoor uitsluitend betrouwbare koeriersdiensten als partners hebben.

Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid uw bestelling per privé koerier te laten vervoeren. Op een betrouwbare, discrete en veilige manier. Dat kan zeer aantrekkelijk zijn wanneer u grotere hoeveelheden platinum bij ons bestelt. U bent er dan van verzekerd dat uw bestelling met de allergrootste zorg en op de juiste manier wordt vervoerd, zodat u het platinum in uitstekende staat ontvangt. Om dat te garanderen werken wij samen met zeer betrouwbare en gerenommeerde koeriers. Door voor een privé koerier te kiezen weet u zeker dat uw platinum op betrouwbare wijze bij u wordt bezorgd. Uiteraard gebeurt dat op het moment dat u het beste uitkomt. Overigens komt het bezorgen via een privé koerier niet echt vaak voor. Vele mensen die grote hoeveelheden platinum kopen kiezen relatief vaker voor het zogenaamd in een kluis kopen, ofwel ‘bullion platinum’. Hierbij investeert u in platinum, maar krijgt u het edelmetaal niet fysiek in handen. De handelaar waarbij u het metaal koopt, zorgt ervoor dat uw edelmetaal veilig wordt bewaard in een goedbewaakte en professionele kluis.

Overigens als u fysiek platinum koopt en deze thuis wilt bewaren, is het natuurlijk altijd verstandig te zorgen voor een goede bewaarplek. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel, maar is ook goed voor uw gemoedsrust. Er zijn diverse professionele bedrijven die veilige kluizen leveren en installeren bij onder andere particulieren.

Vindt u het een fijner idee om zelf het platinum bij ons te komen afhalen? Dat is natuurlijk geen enkele probleem. Wij begrijpen het heel goed dat u graag zelf op de kwaliteit van het vervoer wilt toezien. Op welke wijze u het vervoer ook vorm wenst te geven. U kunt rekenen op onze hulp en discretie.